Lapas

piektdiena, 2011. gada 18. novembris

Daudz Laimes!

Šis ir pirmais gads, kad neesmu Rīgā 18. novembrī... Bet svētku sajūtu tas nemazina :) Un rau, aiz loga Lielvārdes salūts :)


Katru gadu 17. novembrī  manā pilsētā notiek svētku koncerts un tautas balle.
Esmu lepna kā pāvs...koncertā piedalījās gan manas krustmeitiņas, gan mans māšuks :)

Šodien Dilles un Kristīnes sadvesmota... ķēros klāt saviem pūksprunguļiem un uztapināju savu pirmo zvārguļsprunguli :) Bet ak vai!!! Secinājumi... Nu lūdzu, lūdzu mīļo Z-vecīti, atnes man urbi un vel arī  figūrzāgīti :) vai vismaz īlenu :) bet citādi...pirksti plāksteros un MILZONĪGS prieks, ka izdevās :)))

3 komentāri:

  1. Ui, Vinitas Z-vecīti - ja tu nes viņai urbi un figūrzāģi, lūdzu, lūdzu, lūdzu paķer arī man vienu! Esmu bijusi gandrīz laba meitene visu gadu un apsolu, ka ar šiem aparātiem tad tev palīdzēšu nākamajos Z-svētkos dāvanas sadarināt! ;)

    Ar cieņu

    Laine Zaubes mežiņā

    P>S> Vecīt tas nav tev, bet Vinitai - pirksti plāksteros ir droša zīme, ka pacietība ir tavs sabiedrotais! Malacis! Klap, klap uz pleca!

    AtbildētDzēst
  2. Urbja vietā var izmantot naglu un plaķenes:) un āmuri:)... bet tur uz galda visādi gardumi.. mmm mmm mmm + man ar to figūrzāģi:)
    Bet bāc - tagad nezinu, bet vēlāk pateikšu, kur lēti var nopirkt mazus kompaktus urbīšus.., kuri nemaksā milijõnu.. nav gan kaut kādi bošš vai kaut kā tā.. bet mans kalpo godam:) nu attiecīgi pa 16.00LVL tiku pie urbja um milijõns uzgaļiem... kuriem gan nezinu pielietojumu.. bet nu ja uzgaļus nepērk tad pat lētāk:) viss iznāk:)

    AtbildētDzēst
  3. Laine, paldies! Aizrautība bija milzīga un sabēdājos, ka tik maz man to sprunguļu mājās :( Tā rosīšanās aizrauj un idejas raisās :)
    Kristīne, akurāt mana kombinācija nagla+āmurs :) Gaidīšu ar nepacietību ziņu, kur tādi urbji rodami par tik simpātiskām cenām. :)

    AtbildētDzēst